HOME || TÉRKAKÉP || PRICE LIST || PHOTO GALLERY

CONTACT HOME
 

 

Ugljan


Az ENA apartmanok, Zadar városahoz legközelebb fekvö szigeten, a csodálatosan szép Ugljan szigetén talalhatók. Az apartmanok a Batalaza nevü kis helységben vannak amely 12 kilométerre fekszik a prekoi kompkikötől. 
      Mind a három apartman két hálószobának, egy amerikai konyhás nappalinak, fürdőszobának és egy terasznak ad otthont egyenként kb. 56 m2-en. Az apartmanok légkondicionáltak. A két háloszoba közül az egyikben egy franciaágy van, a másikban két külön ágy taléhato. A konyha teljesen felszerelt. Az udvaron is van főzesi lehetőseg, két kinti tűzhely áll a nyarolók rendelkezésére. A konyhához tartozik egynappali, amelyben szatellit antennával felszerelt tévékészülék van. A 9 m2-es teraszon egy asztal és hat szék szolgálja a nyarolók kényelmét. A felső szinten lévő két apartmanból szép kilátás nyílik a tengerre, míg a földszinti, harmadik nem a tengerre néz.
       A helyi strand 50 méterre találhato az apartmanoktól. Aki nem szereti a nyüzsgést a stranton, szeret fényőerdőig, ahol megtakálhatja a számára megfelelő csendes kis zugot. A legközelebbi étterem 50 méternyire van az apartmanoktól, ahol a tenger gyümölcseiből készült dalmát különlegességekkel várják a vendégeket. Ugljan központja 800 méterre található, az odavezető út ki van világitva, igy kellemes sétákat tehetnek esténként a parton.

.

 
 

Adress:
Apartmani ENA
Put kućerine 1
Batalaža (14b)
23275 Ugljan

Kontakt:
LJUBICA ŽIDOV
Mob: 00385 (0)91 252 7057
Fax: 
  00385 (0)40 641 300
E-mail: ljubica.zidov@ck.htnet.hr

NÉV ÉS Vezetéknév:*
időszak-ból:
időszak-hoz:
   
E-MAIL:*
TELEFON:
Alárendelt:
Üzenet:
* Obavezno popuniti